Tarik Pelanggan Ke Sistem Yang Telah Anda Hasilkan Secara Automasi. Mudahkan Penjualan Anda

Sediakan Satu Platform Penuh Informasi Untuk Pelanggan Anda !!

 

Salah satu keadaan diwaktu PKP ini adalah kekangan untuk berjumpa dengan orang ramai untuk bercakap secara bersemuka. Dan kebiasaan dalam perniagaan adalah kita berjumpa “face to face” untuk mewujudkan elemen kepercayaan antara pembeli dan penjual.

Namun begitu, elemen kepercayaan ini sedikit sebanyak telah mengalami perubahan pada zaman teknologi ini. Bermula dengan perbankan internet (Maybank), pembelian tiket kapal terbang online (Airasia) dan banyak lagi perniagaan sekarang berada di alam maya sahaja.

Yang paling penting dalam mewujudkan kepercayaan itu adalah dalam bentuk informasi secara visual yang konsisten kepada pelanggan disatu platform tertentu. Mungkin ramai antara kita mengunakan platform-platform ini seperti Facebook, Whatsapp Business, Instagram dan juga Tiktok. Dan salah satu cara yang paling efektif adalah menyediakan Landing Page kepada pelanggan anda.

Kebaikan Landing Page ini adalah apabila pelanggan memasuki platform ini, mereka akan dipandu ke informasi-informasi tertentu sehinggalah mereka membeli/mendaftar produk/perkhidmatan tertentu yang anda tawarkan.

Kerana informasi ini telah diletakkan secara sistematik dan memberikan maklumat yang menyeluruh, pelanggan anda dapat membuat keputusan untuk membeli perkhidmatan anda pada bila-bila masa. Perniagaan 24/7 !!

Dengan itu, GoldHQ telah melancarkan khidmat Landing Page khas untuk anda, tidak kira sama ada anda level GS, GA, GM atau GGM, platform ini memberikan informasi penuh kepada pelanggan anda untuk mendaftar dibawah referral code anda sendiri.  Malah link whatsapp anda juga akan diletakkan sekali.

Dan modul terbaru adalah Buletin, dimana anda dan pelanggan anda boleh membaca artikel yang kami sediakan untuk anda. Informasi menarik dan berguna termasuk tips perniagaan untuk anda.

Untuk melanggan, hanya ke www.goldhq.my dan dapatkan promosi terbaik untuk anda menjadi usahawan berjaya !!

JOM MULAKAN LANGKAH EMAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *