Newbie Emas? Ketahui Info Penting Ini Mengenai Pembelian Goldbar atau Uncang Emas KABGOLD

KETAHUI INFO PENTING INI MENGENAI PEMBELIAN GOLDBAR ATAU UNCANG EMAS KABGOLD

Assalamualaikum,

Selamat datang kepada ahli GOLD HQ yang baru dan pastinya ada diantara anda yang dah otai emas dalam pelaburan emas. Dan anda juga pasti masih tertanya-tanya cara untuk membuat pembelian dan cara untuk menjadi Usahawan.

Dibawah saya sediakan langkah-langkah pertama untuk anda ;

1. SEMAK HARGA SEMASA EMAS DI KABGOLD

Anda akan mempunyai id & password sendiri setelah membuat pendaftaran di www.kabgold.my. Anda juga harus semak harga semasa di HOME Button. 

2. BUAT PILIHAN SEKIRANYA ANDA INGIN MENJADI USAHAWAN

Kenapa ia penting? Kerana terdapat syarat-syarat untuk menjadi usahawan dan menjadikan ia satu bentuk perniagaan.

Perniagaan KABGold membuka peluang keusahawanan kepada sesiapa yang berminat. Mereka menyediakan 3 tahap dealership iaitu Gold Group Manager (GGM), Gold Manager(GM) dan Gold Advisor(GA). Masing-masing akan mendapat insentif 2%, 1.5% dan 1% untuk belian sendiri dan pelanggan mereka.

Untuk menjadi dealership, anda harus membuat pembelian dalam satu resit, 50g (GA), 100g (GM) atau 250g (GGM), sama ada pembelian Goldbar atau Uncang Emas.

Sila semak promosi yang ada untuk cari peluang naik level pada harga diskaun. Tiada tempoh untuk naik level, anda boleh naik dari GA ke GM, asalkan pembelian minimum dipenuhi.

3. BELIAN GOLDBAR

Untuk pembelian Goldbar, terus ke button Product dan anda akan melihat produk-produk Goldbar dan Dinar. Terdapat beberapa pilihan iaitu Goldbar 1g, 5g dan 10g. Disamping itu ada juga Goldbar Limited Edition.

Bagi Dinar pula adalah, 1/2 Dinar dan 1 Dinar. Emas fizikal ini boleh dibeli dan diambil di pejabat KABGold atau dipost. Sekiranya emas fizikal ini kehabisan stock, anda boleh lihat ayat “Temporary Out of Stock” dan ianya tidak boleh dibeli.

4. BELIAN UNCANG EMAS

Uncang Emas adalah seperti simpanan semasa anda. Anda boleh membuat pembelian serendah 0.25g. Jumlah nilai emas yang anda beli boleh ditambah dan sekiranya cukup untuk menukar kepada emas fizikal, 1g, 5g, 10g atau 1 dinar (4.25g), anda boleh buat pertukaran.

Uncang Emas anda boleh ditukar kepada goldbar selepas 30 hari pembelian.

5. DAPATKAN TEMPLATE MARKETING DI TELEGRAM GOLD HQ & FB GROUP GOLD HQ

Anda boleh terus mempromosikan perniagaan emas anda melalui konsep referral. Anda boleh copy REFERRAL LINK anda dari My Account >>> Referral Link.

Melalui GOLD HQ, kami akan menyediakan template marketing & copywriting yang anda boleh gunakan secara PERCUMA. Anda juga boleh melanggan landing page khas untuk anda.

Sebagai agen/dealer GA, GM atau GGM, setiap pembelian sendiri dan pembelian donwline, anda akan mendapat insentif. Ajak juga downline anda untuk menyertai Telegram & FB Group kerana maklumat yang boleh digunakan adalah sangat berguna untuk usahawan emas.

Langkah-langkah diatas anda boleh mulakan sekarang. GOLD HQ juga akan memulakan zoom/webminar khas dan juga pemberian ebook untuk mereka yang menyertai KABGold dibawah GOLD HQ bimbingan Irfan Khairi. Sebarang pertanyaan boleh diajukan di telegram support group khas untuk anda.

SELAMAT MENABUNG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *