Keistimewaan KABGold Yang Mungkin Anda Belum Tahu. Rupanya Ada Banyak..

KEISTIMEWAAN KAB GOLD

1. 100% milik orang Islam.

2. Patuh Syariah tahap tertinggi.

3. Telus.

4. Daftar percuma.

5. Daftar tak beli pun tak apa.

6. Daftar tak beli tak expired.

7. Produk gold bar 0.5 gram, 1 gram, 5 gram dan 10 gram.

8. Produk dinar 1/2 dinar dan 1 dinar.

9. Produk Uncang Emas.

10. Belian terus pilih item emas.

11. Boleh tahu emas ada ke takde dari katalog website.

12. Kalau emas takde, memang takleh beli.

13. Bila dah beli tak perlu risau sebab akan di block orang lain takleh ambil dah emas tu.

14. Boleh datang ambil sendiri.

15. Kalau tak datang ambil, akan disimpan tanpa upah.

16. Kalau nak minta pos pun boleh.

17. Belian gram dalam uncang emas.

18. Baki uncang emas yang masih boleh dibeli pada satu-satu masa akan dipaparkan di website.

19. Hanya boleh beli jika gram uncang emas masih available.

20. Bila habis gram dah tak boleh beli sehingga ditambah gram dalam sistem.

21. Gram uncang emas disimpan tanpa caj.

22. Boleh ambil keluar juga dalam bentuk gold bar dan dinar.

23. Setakat ini notis 30 hari diperlukan untuk keluar fizikal.

24. Gram boleh keluar semua dari uncang emas.

25. Tiada syarat balance minimum dalam uncang emas.

26. Produk semua mesra arrahnu sebab boleh dibuka dan disahkan ketulenan.

27. Gold bar 1 gram, 5 gram, 1/2 dinar dan 1 dinar tiada harga retail. Semua harga semasa.

28. Gold bar 1 gram, 5 gram, 1/2 dinar dan 1 dinar tidak perlu beli guna akaun uncang emas untuk dapat murah.

29. Boleh lock harga dan akan automatik kensel jika tak compete pembelian dengan pembayaran pada jam 12 tengah malam.

30. Bila auto kensel tiada penalti.

31. Bila lock harga, selagi tak complete lagi pembelian dengan pembayaran, tak boleh lock harga item seterusnya.

32. Boleh buy back semua item emas.

33. Boleh buy back semua brand emas dengan harga KAB Gold.

34. Boleh transfer gram akaun emas syarikat lain ke uncang emas tanpa caj.

35. Bisnes model KAB Gold ialah referral.

36. Semua pelanggan berdaftar KAB Gold yang ada KAB Code boleh jadi introducer.

37. Semua wakil jualan KAB Gold akan dapat insentif belian dan jualan.

38. Ada insentif belian sendiri.

39. Ada insentif belian empayar.

40. Boleh tempah emas design sendiri.

41. Boleh bayar zakat dengan KAB Gold.

42. Boleh bina empayar emas dengan KAB Gold.

43. Boleh buat passive income dengan KAB Gold.

44. Produk emas disahkan oleh Assayer terkenal Shukor Anuar.

45. Pengerusi KAB Gold ialah figura ekonomi Islam terkenal Datuk Dr. Mohd Daud Bakar.

46. Penasihat Syariah KAB Gold, pakar muamalat Dr. Ahmad Sufyan Che Ibrahim.

47. CEO KAB Gold, Khairul Anuar Basri.

48. Pengurusan KAB Gold 100% bumiputera Muslim.

49. Sistem provider KAB Gold ialah syarikat 100% bumiputera Muslim.

50. Sistem dipantau dan diaudit oleh penasihat Syariah.

51. Produk emas KAB Gold berjenama KAB Gold.

52. Akaun Uncang Emas boleh beli serendah 0.25 gram.

54. Team GOLD HQ dibawah bimbingan Irfan Khairi punyai support group, marketing support team, provide design & copywriting & landing page.

MULAKAN LANGKAH UNTUK JADI USAHAWAN EMAS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.